All in one računalniki so vedno bolj iskani med kupci, saj ne zasedajo veliko prostora. Imajo le en vtični kabel, so modernega videza. Za pisarne so bolj primerni. Prvi, ki na trgu uvedel All in one računalnike, je bil Apple.

All in one računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
All in one računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
All in one računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
All in one računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
All in one računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
All in one računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
All in one računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
All in one računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
All in one računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
All in one računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Tudi danes so Imac računalniki zelo zmogljive mašine, ki prekašajo v hitrosti, kateregakoli pc-ja, že zaradi izjemno zmogljive matične plošče, ki zna izkoristiti 100% moč procesorja, medtem, ko večina atičnih plošč na pcju, ne izkorišča niti 30% kapacitet procesorja.

All in one računalniki

V kolikor se bojite kupiti Apple, ker ste vajeni delati na Windows okolju, to sploh ni težava saj na vaš All in one računalnik Imac lahko naložite os Windows in bo le-ta deloval, kot vsak drug PC. Le bistveno hitreje. Lahko pa imate naložena oba operacijska sistema tako OSX, kot tudi Windows in z enim gumbom preklapljate po potrebi. Ta opcija je zelo popularna že zaradi tega, ker veliko ljudi danes uporablja Apple pametne telefone in je sihronizacija veliko boljša.

All in one računalniki Apple so modernega videza

Imajo aluminjsko ohišje, medtem, ko je večina PC računalnikov narejenih iz plastike. Imajo boljše LED 5k zaslone, ki vam zagotavljajo najboljšo sliko na osebnem računalniku. Varni so pred virusi in niti ne potrebujete antivirusnega programa, ker je konstrukcija sistema Apple tako narejena, da virus ne more prevzeti nadzora nad računalnikom. Pravtako takšni računalniki e potrebuje formatiranja diska in nima številnih težav s katerimi se srečujejo PC uporabniki. Veliko je plusov na tem področju in v kolikor ste zapriseženi uporabnik Windows okolja. Lahko brez skrbi kupite tudi Apple All in one računalnik. Vendar bodite pozorni. Novejši Apple računalniki s procesorji M1,M2,M3 ne podpirajo nalaganja OS Windows (Od letnika 2020 dalje). To v praksi pomeni, da vam programi za windows ne bodo delovali. Takšen računalnik je praktično neuporaben za večino podjetnikov. Večina programov za računovodstvo in podobno deluje samo na windows okolju.

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!