Apple rabljeni računalniki med podjetniki postajajo vedno bolj priljubljeni za delo iz več razlogov. Apple računalnik ne potrebuje dragega vzdrževanja in plačevanje serviserjev, saj ne štekajo, ne zmrzujejo, se ne kvarijo.

apple rabljeni računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
apple rabljeni računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
apple rabljeni računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
apple rabljeni računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
apple rabljeni računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
apple rabljeni računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
apple rabljeni računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
apple rabljeni računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
apple rabljeni računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
apple rabljeni računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Res je da so nekoliko dražji, kot so klasični PC računalniki, se vam pa investicija zagotovo obrestuje, saj boste veliko prihranili na servisih. Apple računalniki znamke INTEL podpirajo tako OS Windows, kot tudi MacOSX, če ste vajeni dela v okolju windows, lahko na svoj Apple računalnik naložite operacijski sistem Windows.

Apple rabljeni računalniki

Vendar bodite pozorni saj ni vsak Apple računalnik kakovosten. Računalniki s silikonskimi procesorji M1,M2,M3, čez pol leta bo že najbrž M125, ne omogočajo nadgradenj ali popravil. Apple vsake pol leta daja ven nove procesorje, tako, da sili ljudi menjat vsake pol leta računalnik. Pravtako so vam onemogočili, da na svoj računalnik naložite OS Windows ali Office.

Morate vedeti, da če kupite Apple rabljen računalnik s procesorji M1, M2, M3 ko bo Apple dal nov operacijski sistem ven a dajajo ga vsake pol leta ven, vi ne boste mogli več posodobiti računalnika. Kaj to pomeni za vas? Da vam programi ne bodo več delovali in boste lahko svoj računalnik odvrgli v smeti.

Če se vam Apple računalnik pokvari, ki uporablja M1,M2 ali M3 procesor, popravila niso možna. Vse je integrirano na matično ploščo, kar pomeni, da v primeru najmanjše okvare lahko celotene računalnik odvržete v smeti.

apple rabljeni računalniki

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!