Apple servis Ljubljana, je pojem, ki ga iščete? Smo sprecializirana spletna trgovina za prodajo Apple računalnikov. Več let smo bili eni izmed vodilnih Apple servisov v Ljubljani.

Število naših strank je presegalo tudi število brez garancijskih popravil na uradnem servisu v Ljubljani. Trenutno je naša poslovalnica v Ljubljani zaprta zaradi slabe poslovne politike države. V kratkem bomo naš servis za stranke ponovno odprli.

apple servis ljubljana

 

V sodelovanju s poslovnimi partnerji v Sloveniji vas lahko napotimo da ugoden servis, ki ureja tudi garancije za naše računalnike.

Ko vpišete pojem Apple servis Ljubljana je ponudnikov zelo malo. Morate biti tudi pozorni, kam nesete svoj računalnik na popravilo. Pri določenih servisih cena popravila presega cene obnovljenih računalnikov v naši ponudbi.

Poimenovali jih sicer ne bomo. So pa določeni servisi zelo oderuški pri cenah. Za popravilo matične, ki jo dobite obnovljeno za 150 EUR, so določeno plačali tudi 400 eur in več.

Apple servis Ljubljana

Če ne veste kam bi se obrnili za servis vašega računalnika v Ljubljani, nas kontaktirajte prek aplikacije za whatsup kontakt.

Svetovali vam bomo in vas napotili zelo ugodnemu ponudnika servisa v Ljubljani. Uradnega servisa se izogibajte saj so cene zelo navite.

Poleg tega, o je računalnik star vsega 4 leta, ga imenujejo Oldtimer, nočejo dostaviti rezervnih delov, češ, da jih ni na voljo in vas prepričujejo v nakup novega Apple računalnika.

Kot servis vam niti ne povejo, da se tega računalnika ne da popravljati in da ko crkne, ga lahko samo vržete v smeti.

Profesionalen odnos Appla, ki krati vse potrošniške pravice in določene države že izvajajo ukrepe na tem področju zavajanja kupcev.

Predvsem to velja za vse stranke, ki imate v lasti računalnike, ki so okrog letnika 2017. Te računalniki so še danes izjemni računalniki in veliko boljši, kot so novi Apple računalniki.

Servis naj bi služil ljudem za pomoč pri popravilu in ne za prepričevanje, da kupite nov računalnik. Vaš sedanji za Apple po vsega 5 letih uporabe oldtimer.

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!