Gaming računalniki beseda se uporablja za opis računalnike, ki so namenjeni igranju video iger. Računalniki, ki so primerni za gaming, morajo imeti močno grafično kartico, saj so igre vedno bolj zahtevne. Pomembno je tudi hlajenje, saj uporabniki gaming računalnikov igrajo več ur, brez premora. Brez ustreznega hlajenja lahko gaming računalniki pregrejejo vašo grafično kartico ali matično ploščo. Nato se računalnik pokvari.

gaming računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
gaming računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
gaming računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
gaming računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
gaming računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
gaming računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
gaming računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
gaming računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
gaming računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
gaming računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Procesor za gaming računalnike bi moral biti i7 ali i9 za najboljšo gaming izkušnjo. Sicer zaradi visokih cen procesorjev, številni kupujejo gaming računalnike z i5 procesorjem. Tudi število ramov je zelo pomembno. Igre danes zahtevajo vedno več delovnega prostora. Pravtako je priporočljivo, da pri nakupu SSD ne šparate, ampak kupite dejansko trdi disk z najhitrejšim prenosom in zapisom podatkov.

Ali so Apple računalniki primerni za gaming?

V kolikor radi igrate video igre in razmišljate o nakupu Apple računalnika, je to izredno pomemben podatek za vas. Apple računalniki načeloma niso namenjeni igranju video iger. Večina iger na operacijskem sistemu OSX ne deluje. Sploh morate biti pozornih pri novih M1,M2,M3 procesorjih, ki ne podpirajo operacijskega sistema Windows in nimajo možnosti, da naložite igro na vaš računalnik. Pravtako novi silokonski procesorji nimajo hlajenja, tako da v primeru večurnega igranja iger, se lahko silikonski čip v katerem je bgrajen, tako disk, kot tudi rami obremeni in enostavno crkne.

gaming računalniki

Seveda imate pa tudi Apple računalnike, ki so primerni za gaming. Tukaj gre predvsem za naprave s procesorji Intel. Priporočljivi so Allinone računalniki Imac z i9 procesorji, ki podpirajo do 128 GB rama, imajo izredno močne grafične kartice z 8 GB spomina. Računalniki z Intel procesorji podpirajo nalaganje OSX Windows sistema, tako, da lahko delujejo enako, kot najboljši pcji ali celo hitreje. Pravtako imajo zadostno hlajenje. Tudi Macbooki serije 2017-2019 z intel procesorji i9 in grafiko 8 GB so odlične naprave za gaming. Na njega lahko naložite OS Windows in igrate najbolj zahtevne igre brez štekanja

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!