V sklopu naših storitev vam ponujamo tudi možnost garancijskega rednega servisa v našem podjetju z letnim plačilom. V tem primru dobite garancijo na napravo, tudi če ste jo že imeli doma in ni kupljena pri nas.

V tem primeru vašo napravo temeljito pregledamo, očistimo, zamenjamo termalne paste in v sklopu garancije vam ponujamo možnost do dveh popravil letno na vaši napravi BREZPLAČNO.

Na voljo sta dva paketa:

  1. OSNOVNI: Napravo pregledamo, imate na voljo 1x čiščenje letno z menjavo termalnih past. Cena vzdrževanja na letni ravni je 75 EUR.
  2. NAPREDNI: Napravo pregledamo, imate na voljo 1x čiščenje in 2x storitev (menjava diska, servisi itd …). Rezervni deli v ceno vzdrževanja niso vključeni. Cena vzdrževanja na letni ravni 150 EUR.

V primeru okvare doplačate samo vrednost rezervnih delov. Popravilo imate popolnoma brezplačno. Močno zaprašene in zanemarjene računalnike je pred naročilom potrebno temeljito očistiti in testirati, kar lahko prinese dodaten strošek.

Glede na visoke cene servisov v Sloveniji že samo z čiščenjem računalnika si povrnete letno garancijsko skrb.

IZKORISTITE PRILOŽNOST ČIŠČENJE ZALOGE (1 TB HDD IN ŠE SSD NVME DRAŽJI!!!!!)

CENA SAMO 799 EUR - POKLIČITE 069 90 34 34 TAKOJ

Imamo še samo enega I-MACA 27 inčnega 5k z izjemno konfiguracijo REFURBISHED po močno znižanih cenah, ki so nižje od cen po katerih ljudje prodajajo rabljene računalnike na bolhi.

 

IMAC 27 INČNI 3.2 GHZ (TURBO 4.2 GHZ) - DOPLAČILO ZA I7 4.0 GHZ PROCESOR (5.1 GHZ TURBO) JE 350 EUR.

128 GB SSD NVME

1 TB HDD

8 GB RAM-a

CENA SAMO 799 EUR - POKLIČITE 069 90 34 34 TAKOJ

 

Vsi računalniki so obnovljeni, kot novi, dobite tudi garancijo 6 mesecev. Računalnik je kupljen poznih 2016, je obnovljen, kot novi.