APPLE IMAC 27 INČNI REFURBISHED i7 2.93 ghz, 8 GB RAM, SSD 500 GB (FAT MODEL) – ODKLENJEN OSX MONTEREY

599,00

Naj vas letnik izdelave računalnika ne zavede, Tukaj gre za vrhunski računalnik, ki je hitrejši od večine novih Imacov po tovarniških specifikacijah. OSX MONTEREY je odklenjen torej novi IMACI, ki so 3x dražji ne ponujajo ničesar, kar ta računalnik ne ponuja, poleg tega so počasnejši (oglejte si video)

4 na zalogi (se lahko naroči)

Kategorija:

Opis

Naj vas letnik izdelave računalnika ne zavede, Tukaj gre za vrhunski računalnik, ki je hitrejši od večine novih Imacov po tovarniških specifikacijah.

OSX MONTEREY je odklenjen torej novi IMACI, ki so 3x dražji ne ponujajo ničesar, kar ta računalnik ne ponuja, poleg tega so počasnejši (oglejte si video)

❗❗ Možna vgradnja vrhunskih 4 jedernih kartic od 1 GB do 8 GB na našem servisu (Novi Imaci 2022 uporabljajo uboge 2 jederne grafike). Grafične delujejo tudi do 20x hitreje od najnovejših grafičnih v Apple napravah 2021/2022. Cene že od 150E naprej…

To je računalnik za tiste, ki kupujejo računalnik za resno delo in ne tenkih imacov s poden konfiguracijami in štekanju na youtubu za šminko,toliko da imajo novo, četudi zanič ?

Kateri je hitrejši. Tenek originalen Imac ali debelejši predelan? Ocenite sami po ogledu realnega videoposnetka. Ne padajte na marketinške trike.

? I7 INTEL QUAD CORE 2.93 ghz (Turbo 3.30 ghz),

?️ 500 GB SSD DRIVE + 1 tb hdd

?️ 16 GB RAMA (max 32 GB)

?️ Možnost nadgradnje grafike do 8 GB DDR5, za razliko od Retine 2017, ki ponuja sramotnih 2 GB in to brez možnosti nadgradnje za 3500 EUR.

 

Miška in tipkovnica nista vključena v ceno.

Računalnik je v celoti obnovljen in ima vse nove komponente, razen ohišja. Po možnosti nadgradenj komponent je lahko veliko bolj zmogljiv, kot novi tenki imaci.

Naložen: OSX High Sierra + komplet Adobe programov (Photoshop, Indesign, Illustrator, Acrobat) + Office 2019

GARANCIJA: 6 MESECEV (PREVZEM TAKOJ)