MACBOOK PRO 15 – ZADNJA NADGRADLJIVA IN NAJBOLJŠA VERZIJA (BIG SUR)

699,00

Zadnji model late 2012, ki podpira nadgradnje in najboljši. Tudi nov osx Big Sur podpira.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Prodamo zelo lepo ohranjen vrhunski Macbook Pre-Retina 15 inčni. Zadnji model late 2012, ki podpira nadgradnje in najboljši. Tudi nov osx Big Sur podpira. BREZ PRASKE, BREZ VDRTINE. Nov polnilec. PROSIM PIŠITE SAMO RESNI KUPCI.

❗❗Preden povprašujete morate vedeti, da retina ne podpira nadgradnje ramov in diska, da so lotani na osnovno ploščo, neodstranjivi, nepopravljivi in nezamenjivi in se je treba pri njemu zadovoljiti, da celo vaš telefon ima več rama in diska, kot retina. Poleg tega 80% retinam se lušči ekran in zgledajo, kot bi jih šmirgl papirjem čistil zaradi serijske napake. (glejte sliko). Če želite računalnik, da vam na youtube šteka, da se vam ekran za 1000 EUR lušči in izgleda k da je 100 let star. Iščite naprej RETINO. To je računalnik za tiste, ki potrebujejo hiter laptop za resno delo.

Po zelji ga damo pred nakupom na test hitrosti Benchmark z novim 2020 M1 modelom, ki jih imamo na zalogi, da ga osramoti na vseh bojnih linijah v hitrosti.

Vzamemo v račun Imace 2009 pa naprej, Macbook 2010 in naprej, tudi macboke po letniku 2013 za rezervne dele, Macboke Aire ki so dobri samo za igranje frizbija na livadi.

Vzamemo v račun tudi IPhone X, 11, NOTE 10, NOTE 20, Huawei p30 pro.

Računalnik ima naložen osx BIG SUR in podpira updejte.

i7 2.3 ghz, Turbo 3.4 ghz

8 GB Rama (nadgradljiv na 16 GB)

750 GB hdd (Disk brezplačno nadgradimo)

Cena z 16 GB RAMA in 500 GB SSD novim diskom 799 EUR.

Opozorilo: Pri nobenem IMACU novejšem od letnika 2013 nadgradnja RAMOV ni možna, razen ob nakupu, ker so lotani na plato. Kasnejših nadgradenj ni. Pozabite na 16 gb. Isto velja za grafiko in se pri 2017 letniku morate zadovoljiti z 1 gb ddr5, kar ne poganja nobene igre in imajo slab performace (stekanje), pri delu z grafiko al video posnetki.

Cena tovratnega čiščenja na servisu je cca 90 eur+ddv.

Garancije za artikel ni, ker smo ga vzeli v račun.

Za podjetja lahko napišemo originalen račun.