29 maja, 2024 0 Komentarjev

Obnovljeni računalniki iz naše ponudbe imajo vsaj 12 mesečno garancijo, kot pri nakupu novega računalnika. Na voljo so vam tako obnovljeni namizni računalniki, kot tudi obnovljeni prenosniki. Specializirani smo sicer za apple računalnike, imate pa na voljo v ponudbi tudi številne obnovljene pc računalnike.

obnovljeni računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
obnovljeni računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
obnovljeni računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
obnovljeni računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
obnovljeni računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
obnovljeni računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
obnovljeni računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
obnovljeni računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
obnovljeni računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
obnovljeni računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Kaknšna je razlika med obnovljenim računalnikom in rabljenim?

Pri nakupu rabljenega računalnika morate vedeti, da kupujete mačka v žaklju. Nihče vam ne more zagotoviti kako dolgo bo omenjeni računalnik deloval. Ali so komponente istrošene. Ali ga je prejšnji lastnik uporabljal v skladu z vsemi predpisi. V primeru prenosnika ne veste ali je prenosnik padel na tla. Bil polit, kar je zelo pogosto, da prodajalci posušijo polit računalnik in ga takoj prodajo, da se ga rešijo. Ko pa le-ta crkne je prepozno za reklamacije. Pri fizičnih osebah nimate nobenega kritja. Tudi zakon o varstvu potrošnikov vas ne krije, saj ste kupili blago na podlagi videno-kupljeno.

Obnovljeni računalniki v ponudbi so pregledani s strani naše strokovne ekipe. So očiščeni, zamenjane so termalne paste. Določene iztrošene komponente, ki so logični pri vsakemu rabljenemu računalniku, smo zamenili z novimi originalnimi. Ravno iz tega razloga je to praktično nov računalnik, za katerega lahko damo 12 mesečno garancijo. S tovrstnim nakupom ste 100% varni. Ne tvegate ničesar.

obnovljeni računalniki

Cene obnovljenih računalnikov so sicer višje, kar je povsem logično, saj vsebujejo nove rezervne dele in je vse razen ohišja novo. Niso pa drastično višje od cen, po katerih fizične osebe prodajajo rabljene računalnike v raznih oglasnikih. Razlika je tako majhna, da se vam tveganje nikakor ne izplača. Ne tvegajte, če vam to ni potrebno. Raje kupite obnovljen računalnik in boste brez skrbi še dolgo uporabljali vaš nov računalnik. V primeru okvare izkoristite garancijo in dobite nadomestni računalnik za čas, ko ste brez računalnika.

Bodite pametni, nič ne boste prihranili, če boste kupili par deset evrov cenejši rabljeni računalnik. Če pa kupite obnovljenega boste prihranili skrbi, težave in dodatne stroške za servise, ki niso ravno nizki.

 

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!