Spodaj so napisani splošni pogoji servisa, ki ga opravljamo za stranke:

  1. Stranki se zagotavlja najvišja možna kakovost storitev v najkrajšem možnem času. V Ljubljani ali okolici vaš računalnik poberemo na vašem domu ali v službi in vam ga dostavimo nazaj v kolikor želite. Ponavadi 24ur, če imamo dele na voljo. Če ne, je potrebno počakati na dobavo.
  2. V kolikor stranka želi prednostno takojšnje popravilo, da počaka na servisu se obračuna strošek popravilo 200% od redne cene.
  3. Pri servisu uporabljamo zgolj in samo originalne dele. Ne uporabljamo kitajskih ponaredkov. V primeru, da se stranki vgradi kakšna komponentna, ki ni originalna, se stranko predhodno opozori.
  4. Pri nadgradnjah računalnikov (procesorji, grafične itd…) nosi naročnik polno odgovornost za svojo napravo. Servis lahko vgradi naročniku karkoli želi v njegovo napravo v skladu z zakonom, ki zagotavlja pravico do popravila RIGHT TO REPAIR. Celotno odgovornost za nadgradnjo nosi naročnik.
  5. V primeru nalaganja programske opreme nosi naročnik celotno odgovornost za vso naloženo programsko opremo. Ponudnik storitev opravi po njegovem naročilu, kot pomoč.
  6. Cena servisa se lahko spremeni v fazi popravila produkta, saj lahko nastanejo kakšne dodatne težave pri popravilu elektronske naprave in je nemogoče napovedati točen obseg dela.
  7. V primeru popravila mora biti naprava čista in skrbno vzdrževana (termalne paste itd…). V primeru, da naprava ni vzdrževana, servis zaračuna čiščenje računalnika, saj ne more garantirati za nevzdrževan računalnik. V kolikor se stranka s čiščenjem ne strinja nosi sama odgovornost.
  8. Servis ne nosi odgovornost za izgubljene podatke. Stranka mora v skladu z zakonom o varstvu podatkov narediti backup pred prihodom v pisarne. Ponudnik vse podatke ob sprejemu naprave izbriše. V kolikor ne zna lahko stranka naroči storitev ohranitve podatkov ali backupa v vrednosti 40 eur.
  9. Servisa se ne opravlja z odloženim plačilom. Računalnik lahko naročnik prevzame ko je storitev servisa plačana v celoti.
Translate »