Prenosniki akcija je pojem, ki ste ga vpisali v Google? Prišli ste na pravo mesto, kjer vas čakajo številne akcijske cene prenosnikov. Številne prenosnike smo močno znižali in jih približali cenam, po katerih se prodajajo rabljeni prenosniki.Akcija na naši strani omejena in vedno imamo v akciji številne znižane Apple artikle po ugodnih cenah z enoletno garancijo. Prodajamo samo obnovljene naprave, tako da je nakup v naši trgovini 100% varen.

prenosniki akcija
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
prenosniki akcija
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
prenosniki akcija
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
prenosniki akcija
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
prenosniki akcija
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
prenosniki akcija
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
prenosniki akcija
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
prenosniki akcija
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
prenosniki akcija
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
prenosniki akcija
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Vsi prenosniki v ponudbi so izjemno lepo ohranjeni. Imajo dobre baterije. Pregledani so s strani strokovnjakov. Obnovljeni ali zamenjani so istrošeni deli prenosnikov in razen ohišja, je vse ostalo praktično novo. enako, kot bi kupili nov prenosnik.

Prenosniki akcija

Akcija ni omejena na število artiklov. Kupite lahko poljubno število prenosnikov, tudi za podjetja. Torej takoj preverite našo spletno trgovino in si kupite prenosnik po vaši želji. Poleg akcijske cene, dobite tudi enoletno garancijo. Ne mečite denarja v smeti za nove prenosnike, saj je nekakovosten PC prenosnik, bistveno počasnejši in slabši od naših obnovljenih Apple prenosnikov. Naložite si lahko tudi operacijski sistem Windows in bo vaš prenosik zadovoljil tudi potrebo po igranju zahtevnih video iger. Brez zmrzovanja oziroma štekanja.

prenosniki akcija

Prednost Apple prenosnikov je tudi to, da nikoli ne zgubljajo vrednosti. Tudi čez 3 leta, ga lahko prodate praktično po ceni, kot ste jo plačali ob nakupu, medtem, ko pri PC prenosnikih izgubite 80% vrednosti. Pravtako jih je zelo težko prodati. Akcija, ki jo imamo na spletni strani, je kot nalašč za vas, da takoj danes izkoristite možnost nakupa ugodnega prenosnika.

Le ta bo zadovoljil vaše potrebe po hitrem delu. Brez štekanja. Brez virusov, ki jih Apple računalniki ne morejo dobiti. Po lepem in modernem videzu vašega prenosnika, tako, da ga boste z veseljem prenašali s sabo. Tudi teža Apple prenosnikov je vsaj pol manjša od teže klasničnega PC prenosnika. Preverite našo ponudbo in v primeru vprašanj, nam pišite.

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!