Rabljen prenosni računalnik Apple je veliko boljša izbira, kot nov prenosni računalnik Apple. Zakaj? Apple je leta 2022 prenehal proizvajati naprave Intel in vsem uporabnikom tega prenosnika onemogočil popravila. V praksi to pomeni, da računalniki niso popravljivi in boste lahko ob najmanjši napaki samo odvrgli celoten prenosni računalnik.

Rabljen prenosni računalnik
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
Rabljen prenosni računalnik
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
Rabljen prenosni računalnik
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
Rabljen prenosni računalnik
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
Rabljen prenosni računalnik
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
Rabljen prenosni računalnik
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
Rabljen prenosni računalnik
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
Rabljen prenosni računalnik
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
Rabljen prenosni računalnik
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
Rabljen prenosni računalnik
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Poleg tega je zaklenil uporabo zunanjih diskov in usb kljuov, kar pomeni, da ne boste mogli več niti posodabljati svoj prenosni računalnik. Ko pride nov OSX sistem ven, bo vaš prenosni računalnik prenehal delovati. Programov ne boste mogli posodabljati, kar pomeni, da ga boste celo delujočega zaradi neuporabnosti lahko odvrgli v smeti, še ne 3 leta starega.

Rabljeni prenosni računalink Apple

Intelov rabljeni prenosni računalnik je najboljša izbira, saj podpira tudi OS Windows. Je v celoti popravljiv in tudi nadgradljiv. Imate možnost priklopa zunanjega diska in posodabljanja osx sistemov, četudi ga Apple zaklene za uporabo z novim OSX sistemom, je odklop enostaven. Na novih m1, m2 in m3 mašinah odklen ni možen in nikoli ne bo, saj je uporaba zunanjega diska onemogočena nalašč z namenom, da vas prisilijo vsake 2 leti v nakup novega. V smeti boste metali praktično nov računalnik v dobrem stanju zarad softwarske neuporabnosti.

Rabljen prenosni računalnik
rabljen prenosni računalnik

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!