Rabljeni namizni računalniki v naši ponudbi so popolnoma obnovljeni, kar pomeni, da namizni računalniki imajo 1 letno garancijo, kot pri nakupu nove naprave. Vsi namizni računalniki imajo zamenjane glavne komponente in so v stanju, kot novi.

Rabljeni namizni računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
Rabljeni namizni računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
Rabljeni namizni računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
Rabljeni namizni računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
Rabljeni namizni računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
Rabljeni namizni računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
Rabljeni namizni računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
Rabljeni namizni računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
Rabljeni namizni računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
Rabljeni namizni računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Rabljeni namizni računalniki Apple so kakovostnejši, kot novi, saj Apple je prenehal s proizvodnjo Intel računalnikov in proizvaja samo še m1, m2 in m3 procesorje iz lastne ponudbe. Te naprave niso popravljive, ker so vsi deli integrirani na osnovno ploščo, se jih ne da odstraniti ali zamenjati.

Rabljeni namizni računalniki Apple

V praksi to pomeni, da m1, m2 ali m3 naprav ne morete popravljati. Ob najmanjši napaki jih lahko odvržete kar cele v smeti. Tudi za rezervne dele niso primerni, saj so vsi deli integrirani na plošči. Po naših izkušnjah m1,m2 in m3 naprave ne delujejo več, kot 2 leti. Poleg tega nimate možnosti nadgradnje OSX sistema. To pomeni, da čez dve leti, ko bo Apple objavil nov OSX sistem, bo vaša naprava postala neuporabna. OSX sistema ne boste mogli nadograditi, programi, pa vam ne bodo več delovali. Topomeni, da bo računalnik primeren le še za smeti.

Rabljeni namizni računalniki
Apple namizni računalniki

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!