Rabljeni prenosni računalniki Apple so zelo tvegani za kupovanje, če niso obnovljeni, saj so Apple naprave zelo občutljive. Po naših izkušnjah, saj smo leta imeli servis, večina ljudi nikoli ne zamenja termalne paste. ne vzdržuje računalnikov.

rabljeni prenosni računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
rabljeni prenosni računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
rabljeni prenosni računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
rabljeni prenosni računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
rabljeni prenosni računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
rabljeni prenosni računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
rabljeni prenosni računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
rabljeni prenosni računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
rabljeni prenosni računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
rabljeni prenosni računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Notranjost je zažgana. Vse rabljene računalnike, ki smo jih kdaj sprejeli v servis smo morali generalno obnoviti, ker je bilo polovica čipov skurjenih. Zato vam odsvetujemo, da iščete tovrstne naprave v spletnih oglasnikih in kupujete rabljene.

Rabljeni prenosni računalniki Apple

V naši ponudbi so samo obnovljeni ali refurbished računalniki, ki imajo 1 letno garancijo, kar je enako, kot bi kupili novo napravo. Cena je podobna rabljenim napravam, ki se prodajajo na bolhi in ostalih oglasnikih v Sloveniji. Tukaj gre za popolnoma obnovljene naprave, ki vsebujejo nove originalne nadomestne dele. Nakup tovrstnega računalnika, je enak, kot bi kupili novo napravo. Vsi rabljeni računalniki imajo 1 leto garancije, kar pomeni, da boste brezskrbno uporabljali svoj prenosni računalnik. Kasneje lahko garancijo tudi podaljšate, če boste želeli. Preverite ponudbo na naši spletni strani.

Prabljene prenosne računalnike ponujamo na evropskem tržišču že več, kot 10 let in smo specializirani za znamko Apple. Sicer ponujamo rabljene prenosne računalnike, tudi ostalih znamk. Hitra dobava. Vsi računalniki so kot novi.

rabljeni prenosni računalniki
prenosni računalniki

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!