obnovljeni prenosniki

Rabljeni prenosniki Apple so hitrejši, kakovostnejši in bolj prilagodljivi, kot so klasični prenosniki. Kupovanje rabljenega prenosnika je tvegano, saj kupujete mačka v žaklju.

Rabljeni prenosniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
Rabljeni prenosniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
Rabljeni prenosniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
Rabljeni prenosniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
Rabljeni prenosniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
Rabljeni prenosniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
Rabljeni prenosniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
Rabljeni prenosniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
Rabljeni prenosniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
Rabljeni prenosniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

To pomeni, da vaš prenosnik lahko hitro crkne, je zelo odvisno od tega kako je bil vzdrževan, kako pogosto so mu menjali termalno pasto, ga spihali. Tukaj ni pomembna starost prenosnika, ampak stanje. Nekdo lahko prenosik v 2 letih bolj uniči, kot druga oseba v 10 letih ob zglednem vzdrževanju prenosnika.

Rabljeni prenosniki

V naši spletni trgovini se ne prodajajo rabljeni prenosniki, ampak obnovljeni ali refurbished. Kaj to pomeni za vas? To pomeni, da vsi računalniki so obnovljeni in dobite 1 leto garancije, kot pri nakupu novega prenosnika. Prenosniki so v odličnem stanju, kot novi. Nimate nobenega tveganja, popolnoma je enako, kot bi kupili nov prenosnik. Hitra dobava, ugodne cene, garancija, kot pri nakupu novega. Prenosniki so lepo ohranjeni, praktično, kot novi. Vse to in še več vam ponuja spletna trgovina.

Rabljeni prenosniki
prenosniki apple

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!