Rabljeni računalnik je lahko veliko boljša izbira, kot novi računalnik. Danes je razvoj rabljenih računalnikov napredvoval, da so razlike praktično nevidne. Novejši modeli rabljenih računalnikov, niso pravzaprav nič boljši, kot so rabljeni računalniki starejših generacij.

Rabljeni računalnik
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
Rabljeni računalnik
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
Rabljeni računalnik
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
Rabljeni računalnik
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
Rabljeni računalnik
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
Rabljeni računalnik
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
Rabljeni računalnik
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
Rabljeni računalnik
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
Rabljeni računalnik
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
Rabljeni računalnik
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Sploh pri napravah Apple so razlike pračtično nične. Ko kupite nove računalnike s procesorji m1, m2, m3 ste tako samo na slabšem. Novi računalniki niso popravljivi in jih lahko ob najmanjši napaki celotne vržete v smeti. Vse komponente so integrirane na matično ploščo. To pomeni, da popravila niso možna zaradi neodstranjivosti rezervnih delov.

Rabljeni računalnik Apple

V naši ponudbi imate izjemne računalnike, ki so obnovljeni z 1 letno garancijo. To je enako, kot bi kupili nov računalnik. Naprave so lepo ohranjene in izgledajo, kot nove. Vsi računalniki so testirani in prodajalec za njih daja polno garancijo, kot tovarna, pri nakupu novega računalnika. Ne mečite po nepotrebnem denar za nakup novih naprav, saj je obnovljeni računalnik Apple veliko boljša in bolj ugodna rešitev za vas.

Rabljeni računalnik
rabljeni računalnik

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!