Računalniki v letu 2024 niso več prestiž, ampak potreba vsakega posameznika. Kompijuterji so ključni za zaslužek, za šolanje… Pri nakupu osebnega računalnika ali prenosnika, ne smete gledati na ceno. Ničesar ne boste prihranili z nakupom nekakovostnega računalnika. Porabili boste veliko denarja za vzdrževanje, servise in obiske računalničarja. Računalnik vam bo še vedno štekal.

računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Zakaj so ugodnejši računalniki Apple in ne klasični računalniki

Apple računalniki ne potrebujejo dragega vzdrževanja. Ne štekajo. Ne morete dobiti virusa. Pravzaprav niti ne potrebujete antivirusnega programa, ker so imuni na trojanske konje, viruse, piškotke. Ne rabite formatirati trdega diska in plačevati drage storitve računalničarjev, ne morete izgubiti podatkov.

Računalniki znamke Apple so sicer nekoliko dražji od klasičnih računalnikov, ampak gre za investicijo, ki se vam splača. Sploh v primeru, da imate podjetje. Številni uporabniki klasičnega PC-ja se bojijo prehoda na Apple. Strah je odvečen, saj lahko na vseh računalnikih, ki imajo Intel procesor naložite operacijski sistem Windows in vaši računalniki, bodo delovali bistveno hitreje od najhitrejšega Pc-ja.

računalnikiLeto izdelave Appla, oziroma generacija procesorja ni tako pomembna. Razlike v hitrosti so praktično nične. Procesorji, ki jih nosijo računalniki so bistveno hitrejši od klasičnih procesorjev, ki jih uporablja PC. Poleg hitrejšega delovanja zagotavljajo moderen izgled vaše pisarne. V kolikor ste podjetnik in vas obiščejo poslovni partnerji, seveda opazijo tudi računalnik na katerem delate.

Računalniki so več, kot le naprave na katerih delate. So ogledalo vašega podjetja. V kolikor zaposlujete delavce, boste z Apple računalnikom naredili vtis resnega in dobrostoječega podjetja. Ne sramotite se pred poslovnimi partnerji s škatlami iz 1 sv. vojne in monitorji z odpada. S slabimi kompijuterji na mizi, sploh pred mlajšo generacijo izgubite veliko več denarja, kot bi kupili moderno delovno okolje.

Če imate v pisarni naprave, ki vam vsakodnevo povzročajo sive lase s počasnim delovanjem. Recite temu STOP. Le klik ali dva vas loči do nemotenega dela na osebnem računalniku.

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!