obnovljeni računalniki z garancijo
29 maja, 2024 0 Komentarjev

Refurbished računalniki so računalniki za katere prodajalec daja garancijo od namanj 12 mesecev. Ker gre za v celoti obnovljene računalnike, katerim so bili spremenjeni skorajda vsi rezervni delo, prodajalec lahko garantira enako dolgo garancijsko dobo, kot tovarna pri novem.

Rabljene računalnike nikoli ne morete primerjati z refurbished računalnikom, saj so istrošeni. Nimate zgodovine. Pri rabljenem računalniki ne veste, kako redno je bila menjana pasta na procesorju, kako pogosto je bil čiščen, ali se je pregreval, ali je padel, bil polit… Nosite veliko odgovornost ob nakupu, saj nimate garancije po nakupu, so pa le za malenkost cenejši kakor refurbished računalniki.

Razmislite ali se vam izplača, da zaradi nekaj deset evrov prihranka pri nakupu tvegate? Kot dolgoletni izkušeni servis za Apple računalnike, vam lahko zagotovimo, da 90% ljudi, ki uporablja Macbooka, Imaca ali podobno. V življenju ga ni očistilo. Večina je znotraj praktično zgorela od pregrevanja, četudi je na zunaj, kot nov. Ljudje ne menjajo redno baterij v prenosnikih, ki bij sicer morali. Baterije se pregrevajo in napihnejo. Uničijo kasneje tudi druge komponente.

refurbished računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
refurbished računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
refurbished računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
refurbished računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
refurbished računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
refurbished računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
refurbished računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
refurbished računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
refurbished računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
refurbished računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

 

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!