1,499.00

Prodamo vrhunski IMAC s TOP SPECIFIKACIJO. Največ kar IMAC lahko sploh ponudi. Je nadgrajen z novimi komponentami staro je samo ohišje. Nova i7 plata, i7 procesor nov in nov LCD display.

Kategoriji ,
Dostava naročenih artiklov
Dostava naročenih artiklov

Kdaj bo naročilo odposlano

Kupite pred 15:00 in vaše naročilo bo odposlano isti dan
POZOR

DOSTAVA PRENOSNIKA

Za naročila vplačana do 15:00 prek spletne strani s kreditno kartico. V kolikor so le-ta na zalogi, bo še isti dan odprt nalog za dostavo kurirski službi. Paketi so zavarovani za poškodbe v vrednosti računalnika.
30 EUR

DOSTAVA RAČUNALNIKA

Računalniki imajo zavarovanje v vrednosti vašega nakupa, tako, da v primeru poškod, ki bi nastale med prevozom, ste upravičeni do polne odškodnine zneska, ki ste ga plačali za računalnik.
50 EUR

Paketi do 1 kg za manjše predmete:

Plačajte do 15:00 in odposlali bomo še danes!. Naročila iz kategorije rezervnih delov niso zavarovana, tako, da v primeru nastalih poškodb, se morate obrniti na podjetje, ki dostavlja pakete.
20 EUR
Informacije o dostavi
Informacije o dostavi

DOSTAVA NAROČILA

V kolikor imamo artikel na zalogi, je običajna dostava 3 dni. Dostavo vrši podjetje za dostavo paketov in vsi paketi so zavarovani v vrednosti vplačanega zneska računalnika, tako, da v primeru morebitnih poškod, ste upravičeni do polne odškodnine zneska, ki ste ga plačali ob nakupu računalnika. Dostava preko naše spletne strani je 100% varna.
Garancija
Garancija

12 MESECEV GARANCIJA :

  • Vsi obnovljeni računalniki imajo garancijo
  • Garancija velja za Hardware opremo

Podaljšana garancija na 24 mesecev:

  • Doplačilo 99 EUR
  • Podaljšano garancijo je potrebno plačati ob naročilu
  • Kasneje garancije ni možno podaljšati

Opis

Prodamo vrhunski IMAC s TOP SPECIFIKACIJO. Največ kar IMAC lahko sploh ponudi. Je nadgrajen z novimi komponentami staro je samo ohišje. Nova i7 plata, i7 procesor nov in nov LCD display.

Lahko naložimo za operacijski sistem WINDOWS 10 in sezuje vsakega pcja v hitrosti in nimate težav z nekompatibilnimi programi, če ste vajeni WIN 10. Oziroma igrate najbolj zahtevne PC igre. Na Applu je npr težava dobiti že brezplačen dober DIVX player.

i7 quad core 3.4 ghz (Turbo 4.8 ghz)
16 GB Rama (Max 64 GB)
500 GB SSD

Računalnik je obnovljen, strokovno očiščen. Ima nov LCD display (Cena diplaya cca 550 EUR). Tako, da je v stanju kot nov. Cena generalnega servisa in čiščenja je cca 200 EUR.

Avgust Kosi
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
Sara Isakovic
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
zeljko stankic
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
Primož Knez
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
Amer Rahmanović
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
vilko frece
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
Martin Frece
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
Karim Movement
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
info maraton
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
MARTIN MOHORKO
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!