Vsaka stranka je pred nakupom dolžna si prebrati pogoje nakupa in reklamacijski postopek. V kolikor opravite naročilo na spletni strani se strinjate z vsemi pogoji. V kolikor si pogojev niste prebrali, nosite odgovornost sami.

  1. Refurbished računalniki so rabljeni računalniki, ki so obnovoljeni, torej lahko vsebujejo kakšne praske ali kakšne druge kozmetične pomanjkljivosti. Zato vsaka stranka pred nakupom v naši pisarni si lahko osebno ogleda računalnik in ga prevzame. Računalnike se kupuje po načelu videno kupljeno. Garancija ne velja za lepotne ali kozmetične napake, ki stranko začnejo motiti po nakupu. Velja zgolj za delovanje računalnika oziroma za delovanje celotnega hardware-a.
  2. Garancija ne vključuje softwarske napake, ker stranki ne delujejo programi ali podobno. Za software prodajalec ni odgovoren, pravtako ni dolžan stranki upoštevati reklamacijo, ker ima težave z uporabo samega sistema. Garancija velja za hardwarska popravila. V kolikor stranka potrebuje pomoč pri inštalaciji ali uporabi kakšnih programov ali igric, lahko naroči programersko storitev.
  3. Serija računalnika naprimer late 2015 ne opisuje dejanske starosti računalnika. Saj Apple ne proizvaja vsako leto druge serije. Vsaka serija se prodaja po več let. Tako se še danes prodaja 2019 serija intel imacov  kot nove naprave. Pravtako je lahko late 2015 kupljen v letu 2018, ko je bila serija opuščena.
  4. Garancija ni vezana na izgovore kolikokrat ste računalnik prižgali (npr. sem samo 3x prižgal), garancija je vezana na časovno obdobje in ko poteče, ne glede na dejstvo kolikokrat ste računalnik prižgali prodajalec je dolžan popravljati računalnik samo v sklopu garancijskega obdobja.
  5. Prodajalec po opravljenem nakupu ne vrača denarja, ker gre za rabljeno računalniško opremo kupljeno po načelu videno kupljeno. Garancijo lahko izkoristite za popravila kupljenega računalnika v skladu s pogoji popravila, ki veljajo pri prodajalcu. Če se stranka po nakupu premisli prodajalec ni dolžan vrniti denar in vzeti nazaj računalnik.
  6. Ob nakupu računalnika prodajalec ni dolžan prenašati podatke s starega računalnika. Ta storitev se posebaj obračuna. Pravtako ni dolžan inštalirati operacijski sistem. Gre za storitev, ki se posebaj obračunava.
  7. Kupec mora skrbeti za ustrezno uporabo izdelka, ga redno čistiti, menjavati termalne paste in skrbeti za računalnik, kot predpisujejo smernice uporabe in splošni pogoji. V času garancijske dobe, kupec mora vsaj 1x pripeljati računalnik na redni servis.
  8. Vsi računalniki so oblepljeni z nalepko WARRANTY v primeru odstranitve te nalepke bodisi s strani kupca ali kakšnega drugega servisa, se garancija nemudoma razveljavi. Nalepke so zalepljene tako z zunjanje strani, kot tudi z notranje.
  9. V primeru reklamacije, mora stranka narediti reklamacijo v skladu s splošnimi pogoji in zakonodajo in nikakor ne z grožnjami ali izsiljevanjem…. Stranka se mora držati spodaj navedenega postopka reklamacije. V primeru, da se ga ne drži prodajalec ni dolžan nuditi garancijskega popravila.

a.) Pošljete e-mail na info@appleservis.si (reklamacije po telefonu niso veljavne) z natančnim opisom, kaj je razlog reklamacije, opis okvare ali podobno.

b.) Priložite račun ali predračun kupljene naprave, kjer je razviden datum nakupa

c.) Ko dobite proste termine prinesete računalnik na popravilo

d.) Imate pravico do nadomestnega prenosnika macbook pro 13

e.) Prodajalec ima v skladu z zakonom rok do 60 dni, da odpravi napako.

9. V primeru, da kupec naprave ni uporabljal v skladu s smernicami se garancija za naporavo razveljavi. Garancija ne velja za poškodbe, tehnične poškodbe, programe, sowtware, lepotne naknadno ugotovljene napake, udar strele, kratek stik, politje, inštalacije piratske programske opreme, vposeg kakšnega drugega servisa v napravo. V teh primerih se garancija nemudoma razveljavi.

IZKORISTITE PRILOŽNOST ČIŠČENJE ZALOGE (1 TB HDD IN ŠE SSD NVME DRAŽJI!!!!!)

CENA SAMO 799 EUR - POKLIČITE 069 90 34 34 TAKOJ

Imamo še samo enega I-MACA 27 inčnega 5k z izjemno konfiguracijo REFURBISHED po močno znižanih cenah, ki so nižje od cen po katerih ljudje prodajajo rabljene računalnike na bolhi.

 

IMAC 27 INČNI 3.2 GHZ (TURBO 4.2 GHZ) - DOPLAČILO ZA I7 4.0 GHZ PROCESOR (5.1 GHZ TURBO) JE 350 EUR.

128 GB SSD NVME

1 TB HDD

8 GB RAM-a

CENA SAMO 799 EUR - POKLIČITE 069 90 34 34 TAKOJ

 

Vsi računalniki so obnovljeni, kot novi, dobite tudi garancijo 6 mesecev. Računalnik je kupljen poznih 2016, je obnovljen, kot novi.