Stacionarni računalniki Apple so najbolj kakovostni računalniki, ki zagotavljajo najvišjo kakovost dela tako v OSX, kot tudi v OS Windows. Imajo vrhunske matične plošče, ki izkoristijo 100% procesorsko moč, medtem, ko klasičen PC ne izkoristi niti 30% procesorske moči zaradi slabe matične.

Stacionarni računalniki
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
Stacionarni računalniki
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
Stacionarni računalniki
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
Stacionarni računalniki
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
Stacionarni računalniki
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
Stacionarni računalniki
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
Stacionarni računalniki
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
Stacionarni računalniki
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
Stacionarni računalniki
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
Stacionarni računalniki
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

To je povsem razmljivo, že pri ceni matične plošče, Cena matične plošče za Imac je znašala ccaa 1200 EUR, medtem ko klasične PC matične plošče se gibljejo že za borih 50 eur. Večina jih je izdelana na kitajskem.

Stacionarni računalniki

Pri nakupu stacionarnega računalnika, ki ga potrebujete bodisi za delo v podjetju ali domači rabi, se je potrebno vprašati. Ali želite vsako leto menjati računalnik, ali želite kupiti računalnik, ki ga boste več let uporabljali. Brez štekanja, obiskov na servisu in formatiranja diska. Vse te storitve stanejo in na letni ravni prekašajo celo vrednost samega stacionarnega računalnika. Če želite stacionarni računalnik uporabljati več let brezhibno, potem brez odklevanja kupite Apple.

Zakaj stacionarni računalniki Apple in ne PC?

Prednost Apple stacionarnega računalnika je že v tem, da na njemu lahko imate oba operacijska sistema. Tako OSX za naprave Apple. Večina ljudi uporablja pametne telefone Apple, kar pomeni, da bo sihronizacja vašega telefona veliko boljša. Lahko pa oprabljate tudi delovno okolje Windows v katerem vam bodo delovali vsi programi enako, kot na klasičnem pc računalniku. Operacijske sistee lahko izbirate ob zagonu z enim gumbom. Bodite pozorni, saj računalniki, ki nimajo Intel procesorja (Novejši Apple računalniki s silkonskim čipom M1,M2,M3 ne podpirajo delovnega okolja windows, niti programov za windows. Gre za računalnike, ki so se prodajali od leta 2020 dalje)

Naj vas ne zavede letnica IMACA ali generacija procesorja, saj letnica na Apple računalniku ni tako pomemba. Gre za posebaj izdelane procesorje, ki so zelo zmogljivi in kakovostnejši od večine pc procesorjev četudi so 5 let stari ali več. Boljši IMac računalniki nosijo i7 ali i9 procesorje, ki so tudi do 3x hitrejši od klasičnega pc-ja.

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!