Prenosnik računalnik iz naše ponudbe ima vključeno 12 mesečno garancijo na zadovoljstvo kupca. Gre za popolnoma prenovljene prenosne računalnike, ki imajo večino reszervnih delov zamenjanih z novimi rezervnimi deli. Preverite našo bogato ponudbo prenosnikov ali računalnikov za vaše potrebe.

prenosnik računalnik
Avgust Kosi
2024-05-17
Pred časom sem prejel Imac, in sem zelo zadovoljen. Imac deluje odlično in je kot nov čeprav rabljen. Seveda ne smem pozabiti na strokovno svetovanje ki so mi ga ponudili. Izkušnje do sedaj 10/10.
prenosnik računalnik
Sara Isakovic
2024-05-17
Noro zadovoljna! Customer service je več kot odličen, tako zelo so vsi prijazni, skrbni, hitri in dostopni! iMac-a so mi kar še sami dodatno nadgradili, računalnik je tak kot nov :) Vem da bom od sedaj naprej redna stranka ;) Priporočam!!
prenosnik računalnik
zeljko stankic
2024-05-06
Zelo zadovoljen z nakupom dveh 27 inčnih Imacov. V začetku sem bil malo skeptičen, ker je podjetje v tujini a se je izkazlo, da je bilo čisto nepotrebno. Ekipa zelo odzivna in s profesionalnim odnosom. Računalnika delata odlično. V kratkem naročim še eno napravo. priporočam
prenosnik računalnik
Primož Knez
2024-03-13
Prejel sem MacBook Pro. Mac je v odličnem stanju dejansko kot nov. Deluje kot nov. Gospod na drugi strani se res potrudi in odgovori na vsako vprašanje. Poda morebitne predloge glede na potrebe in ostalo svetovanje. Izkušnje do sedaj 10/10
prenosnik računalnik
Amer Rahmanović
2024-03-01
20/10 racunalnik popravljen v enem dnevu,vse se da zmenit zelo prijazni TOP …
prenosnik računalnik
vilko frece
2024-03-01
Zelo zadovoljen????
prenosnik računalnik
Martin Frece
2024-03-01
Najboljši servis Apple naprav v Sloveniji! Hitri, odzivni, profesionalni in ugodni????????
prenosnik računalnik
Karim Movement
2024-01-25
Odlično, profesionalno in strokovno 10/10. Zelo zavzeti in odzivni pri odgovorih na povpraševanja in vprašanja. Od začetka do konca te vodijo skozi proces in pošteno ter spoštjivo do konca opravijo s sodelovanjem. Vsekakor priporočam vsem, ki bi radi za zelo nizko ceno dobili zelo kvalitetno napravo.
prenosnik računalnik
info maraton
2024-01-25
Sem vaš reden kupec in sem zelo zadovoljen z kvaliteto kupljenega in odnosom do kupca. Priporočam!
prenosnik računalnik
MARTIN MOHORKO
2023-07-27
Pozdravljeni Z to trgovino sem bil zelo zadovljen. Pri njih sem kupil obnovljen računalnik in sem zelo zadovljen. Serviser vam je na voljo kadar koli in vam pomaga rešit tezavo ali preko telefona ali na daljavo. Super so priporočam.

Vkolikor ste podjetje je dobro, da pri nakupu prenosnika ne gledate na ceno, ampak na kakovost. Slab prenosnik oziroma računalnik, lahko prinese številne dodatne stroške za servisiranje in vzdrževanje. Vsakič, ko boste ob štekanju poklicali informatika, vas bo obisk stal tudi do 100 evrov,tako, da bo končni strošek vzdrževanja vašega prenosnika bistveno višji, kot da bi v štartu bi kupili kvaliteten računalnik.

Prenosnik računalnik Apple omogoča inštalacijo Windows OS, v kolikor ima Intel procesor, kar pomeni, da bo vaš Apple prenosnik, deloval popolnoma enako, kot bi imali PC prenosnik. Ne samo enako hitro, ampak celo bistveno hitreje od klasičnega pc prenosnika. Pri nakupu pa morate biti previdni, saj novi M1,M2 in M3 procesorji ne podpirajo operacijskega okolja Windows in inštalacija na novih Macbookih, Imacih, Mac Mini in ostalih napravah ni možna.

Prenosnik računalnik Apple

Ko kupujete rabljeni prenosnik, je vedno bolje odšteti nekaj evrov več in kupiti obnovljen računalnik. Rabljeni prenosniki so večinoma padali po tleh. Baterije niso bile redno menjane, tako, da se je večina rabljenih prenosnikov pregrevala. Cca 90% ljudi, nikoli ni menjalo termalne paste in čistilo notranjosti prenosnika. V večini primerov so prenosniki, tako iztrošeni, da crknejo kmalu po nakupu.

prenosnik računalnik

Apple prenosniki iz naše ponudbe so preverjeni, testirani. Imate 1 letno garancijo, kot pri nakupu nove naprave. Tveganja nimate praktično nobenega pri nakupu. Vsi prenosniki imajo inštalirane operacijske sisteme. Na vašo željo, vam namesto operacijskega okolja OSX namestimo Windowse. Inštaliramo vam tudi željene programe na trdi disk, da prenosnik lahko takoj začnete uporabljati ob prejemu. Preverite našo ponudbo in v primeru, da imate kakšno vprašanje, nam pišite. Z veseljem vam bomo pomagali.

 

Bojan Vrhovec

Odgovorimo takoj

Powered by WpChatPlugins
error: Content is protected !!